Är mitt recept giltigt för flera beställningar?

Ändrad den Tue, 12 Dec 2023 vid 02:00 AM

Varje beställning på Apomeds kräver ett nytt recept. Här är varför:

1. Engångsanvändning: Recept är giltiga för en enda beställning. Detta säkerställer att varje förfrågan om medicin individuellt bedöms och godkänns av en läkare, vilket upprätthåller de högsta standarderna för medicinsk vård.
  2. Uppdaterad medicinsk bedömning: Kravet på ett nytt recept för varje beställning möjliggör en aktuell utvärdering av ditt hälsotillstånd. Våra partnerläkare kan då fatta informerade beslut om din behandling baserat på den senaste medicinska informationen.

Vi förstår att detta kan verka besvärligt, men det är en viktig del av att säkerställa att din behandling är säker, effektiv och anpassad till dina nuvarande hälsobehov. Vår tjänst för online-läkare finns tillgänglig för att underlätta processen att få ett nytt recept för var och en av dina beställningar.