Jag har köpt av er tidigare, hur kan jag köpa igen?

Ändrad den Thu, 30 Nov 2023 vid 06:03 PM

Vi uppskattar verkligen din fortsatta lojalitet till Apomeds!

För att lägga en ny order, logga in med din e-postadress. Så här fungerar det nu:

1. Logga in med e-post: Ange din e-postadress och klicka på "Fortsätt".
  2. Engångslösenord (OTP): Om din e-post är registrerad i vårt system skickar vi ett 5-siffrigt engångslösenord till din e-post.
  3. Slutför din inloggning: Använd detta OTP för att logga in inom 10 minuter.

Efter att ha loggat in har du två alternativ för att slutföra din beställning:

1. E-recept från våra partnerläkare: För att snabbt få din medicin, starta onlinekonsultationen genom att klicka på "Begär recept"-knappen. Våra partnerläkare kan utfärda ett e-recept åt dig.
  2. Ditt läkares recept: Om du föredrar att använda ett recept från din husläkare kan du skicka det till oss. Denna möjlighet, som kallas "offline recept", innebär att skicka ditt fysiska recept till vårt apotek. När vi har tagit emot och validerat ditt recept kommer vi att behandla din beställning. Observera att denna möjlighet kan ha längre behandlingstid på grund av postleverans.

Vi strävar efter att tillhandahålla en sömlös och effektiv service för att säkerställa att du får din medicin snabbt och bekvämt, oavsett vilket alternativ du väljer.