Kan jag avboka min beställning?

Ändrad den Thu, 30 Nov 2023 vid 05:24 PM

På Apomeds förstår vi vikten av flexibilitet vid onlineköp. Så här kan du avboka din beställning:

• Innan betalning: Om du ännu inte har betalat för din beställning kan du avboka den när som helst utan några förpliktelser.
  • Efter betalning men före avsändning: Om du har betalat för din beställning och den ännu inte har skickats kan du avboka din beställning och få full återbetalning.
  • Efter avsändning: Om din beställning redan har skickats beror vår avbokningspolicy på din plats:
    • I Tyskland, Danmark, Sverige och Portugal: Du kan returnera paketet oöppnat och oanvänt i dess originalförpackning inom 14 dagar efter leverans för att avboka din beställning, i enlighet med EU:s konsumentlagstiftning.
    • I Schweiz: Vår avbokningspolicy framgår av våra villkor, eftersom schweizisk lag inte föreskriver en standard återkallningsperiod för onlineköp.

Viktig anteckning om receptbearbetning: Beställningar där recept skickas via post (“offline-recept”) behandlas endast efter mottagande och verifiering av våra farmaceuter. Denna process faller under "Efter betalning men före avsändning". Var medveten om att detta kan förlänga den totala behandlingstiden för din beställning jämfört med att använda vår online läkartjänst.