Kan jag kontakta apotekaren direkt?

Ändrad den Thu, 30 Nov 2023 vid 05:34 PM

På Apomeds är direkt kommunikation med våra apotekare inte möjlig, men vi säkerställer att alla dina farmaceutiska frågor hanteras professionellt och snabbt. Så här kan du komma i kontakt:

• Kontakta kundtjänst: Skicka dina frågor eller funderingar till vårt kundtjänstteam på support@apomeds.com. Vårt team är välutrustat för att hantera ett brett spektrum av förfrågningar och kommer att vidarebefordra eventuella specifika farmaceutiska frågor till våra apotekare för din räkning.
  • Arrangera en konsultation: Om din förfrågan kräver en detaljerad diskussion eller rådgivning från en apotekare, kan vårt kundtjänstteam arrangera en konsultation åt dig med en av våra apotekare. Detta säkerställer att du får korrekta och personliga råd samtidigt som nödvändiga professionella protokoll upprätthålls.

Vårt mål är att tillhandahålla omfattande stöd och tillförlitliga svar på dina hälso- och medicinrelaterade frågor för att säkerställa din säkerhet och välbefinnande.