Kan någon annan beställa åt mig?

Ändrad den Tue, 12 Dec 2023 vid 01:34 AM

På Apomeds är det av skäl som rör överensstämmelse, integritet och medicinsk noggrannhet viktigt att varje patient personligen begär sin egen behandling. Denna policy säkerställer att:

• Efterlevnad av hälso- och sjukvårdsregler: Vi följer strikt hälso- och sjukvårdslagar och förordningar, som kräver patienternas personliga engagemang i deras hälso- och sjukvårdsbeslut.
  • Integritet och konfidentialitet: Personlig hälsorelaterad information och behandlingsbeslut är mycket känsliga. Att beställa för sig själv säkerställer att din integritet respekteras och upprätthålls.
  • Noggrann medicinsk bedömning: Personligt deltagande i behandlingsförfrågan möjliggör en mer exakt hälsobedömning och lämplig medicinering, eftersom det innebär direkt kommunikation om din hälsahistoria och nuvarande behov.

Som sådan kan vi inte acceptera beställningar som görs på någon annans vägnar. Detta är för att skydda din hälsa och säkerställa att varje aspekt av din behandling hanteras med största omsorg och precision.