Kan jag skicka er ett recept från min husläkare?

Ändrad den Tue, 12 Dec 2023 vid 02:10 AM

Ja, på Apomeds har du möjlighet att skicka oss ditt originalrecept från din husläkare. Så här går det till:

1. Skicka ditt recept: Skicka ditt originalrecept med post till vårt apotek. Adress och detaljer för postförsändelsen kommer att tillhandahållas under din beställningsprocess.
  2. Behandling av din beställning: När vi har mottagit och validerat ditt recept kommer vi att behandla din beställning. Vårt apoteksteam ser till att din behandling packas snabbt och diskret för att bevara din integritet.
  3. Viktig notering: Denna process, känd som "offline-recept", kan ha en längre behandlingstid på grund av postleveransen. Vi strävar dock efter att påskynda leveransen så snart vi har mottagit och verifierat ditt recept.

Vi välkomnar recept från din husläkare och är engagerade i att erbjuda dig en smidig och effektiv service.