Kan jag ändra min betalningsmetod efter att ha lagt en beställning?

Ändrad den Tue, 12 Dec 2023 vid 06:07 AM

När en beställning har lagts hos Apomeds kan den valda betalningsmetoden i allmänhet inte ändras. Vi erbjuder dock ett undantag i fallet med banköverföringar:

• Undantag för Banköverföring: Om du har valt banköverföring som betalningsmetod och ännu inte har genomfört överföringen, kan du fortfarande ändra din betalningsmetod. Kontakta oss i så fall för att avbryta den ursprungliga beställningen. Du kan sedan lägga en ny beställning med en annan betalningsmetod efter eget val.

För alla andra betalningsmetoder är ändringar inte möjliga efter att beställningen har bekräftats. Denna policy säkerställer att din betalning och orderhantering är säker och effektiv.

Om du har några frågor eller behöver hjälp med din beställning är vårt kundtjänstteam här för att hjälpa dig på support@apomeds.com eller +49-800-2040640.