Jag betalade via banköverföring och jag fick fortfarande inte min beställning. Vad är problemet?

Ändrad den Sun, 21 Aug 2022 vid 12:57 PM

Din beställning kommer att behandlas vid mottagandet av hela beställningsbeloppet till vårt bankkonto. Fördröjningen för banköverföringar varierar beroende på bank. Vi rekommenderar att du lägger till ditt ordernummer i transaktionen så att vi snabbt kan validera din betalning.