Hur kan jag få min faktura för en beställning?

Ändrad den Wed, 13 Dec 2023 vid 01:35 PM

Det kan vara viktigt att få en faktura för din beställning, särskilt om du behöver skicka den till ditt sjukförsäkringsbolag. Om du inte har fått din faktura eller behöver en kopia, är vi här för att hjälpa dig:

• Begäran om din faktura: Kontakta bara Apomeds kundsupport på support@apomeds.com. Meddela oss att du behöver din faktura, och vi skickar den till dig omedelbart.
  • Varför du kan behöva en faktura: Många av våra kunder kräver fakturor för återbetalningsändamål eller för uppgifter med sina sjukförsäkringsbolag. Vi förstår vikten av dessa dokument och säkerställer att du enkelt kan komma åt dem.
  • Snabb och effektiv service: Vårt kundserviceteam är engagerat i att ge snabba och effektiva svar på dina fakturförfrågningar och säkerställer att du har all nödvändig pappersarbete för dina hälso- och försäkringsbehov.

För eventuella fakturarelaterade förfrågningar eller annan hjälp, tveka inte att kontakta oss. Vi är engagerade i att stödja dig genom din upplevelse med Apomeds.