Hur lång tid tar det att skicka min beställning efter en banköverföring?

Ändrad den Wed, 13 Dec 2023 vid 01:47 PM

Vi förstår att snabb leverans är avgörande, särskilt när det gäller hälsovårdsprodukter. Här är vad du kan förvänta dig när du betalar din beställning via banköverföring:

• Bearbetningstid: Banköverföringar kan ta upp till tre arbetsdagar att behandlas och återspeglas på vårt konto. Vi rekommenderar att kontrollera med din bank för specifik tidpunkt.
  • Leverans efter betalningsbekräftelse: När medlen har mottagits på vårt bankkonto prioriterar vi sändningen av din beställning. Din beställning kommer att skickas inom 24 timmar efter betalningsbekräftelsen.
  • Håll dig informerad: Du kommer att få e-postmeddelanden som uppdaterar dig om statusen på din beställning, inklusive en bekräftelse när din beställning har skickats.

Vårt mål är att behandla och skicka din beställning så effektivt som möjligt samtidigt som vi säkerställer säker och korrekt betalningshantering. För eventuella frågor eller uppdateringar om din betalning och orderstatus, tveka inte att kontakta vår kundtjänst på support@apomeds.com eller ringa +49-800-2040640.