Vad händer om min beställning returneras på grund av misslyckad leverans?

Ändrad den Wed, 27 Dec 2023 vid 11:11 AM

Om din beställning returneras till Apomeds på grund av ett misslyckat leveransförsök, är vi engagerade i att lösa problemet och säkerställa att du får ditt paket.

• Kostnadsfri omsändning: Vi förstår att leveransproblem kan uppstå. Om din beställning returneras till oss, skickar vi den igen utan extra kostnad.
  • Kontakta kundtjänst: Kontakta vår kundtjänst för att informera oss om den misslyckade leveransen och arrangera omsändning. Du kan nå oss via telefon, livechatt eller e-post på support@apomeds.com. Ge oss alla nödvändiga detaljer eller uppdateringar av din leveransadress för att säkerställa en lyckad omsändning.
  • Granskning och bekräftelse av leveransdetaljer: Vi kan granska leveransdetaljerna med dig för att bekräfta noggrannheten och förhindra framtida leveransproblem.

Vårt mål är att se till att din beställning når dig på ett säkert och snabbt sätt, även i fall där det första leveransförsöket inte var framgångsrikt.