Återbetalningspolicy för Avbokningar och Giltiga Returer hos Apomeds

Ändrad den Wed, 27 Dec 2023 vid 12:18 PM

Apomeds återbetalningspolicy täcker både avbokningar av beställningar och giltiga returer, vilket säkerställer tydlighet och rättvisa för våra kunder:

• Avbokning av Beställningar:
    • Tidig Avbokning: Du kan avboka din beställning och få full återbetalning, förutsatt att avbokningen görs innan beställningen har skickats.
    • Avbokningsprocess: För att avboka en beställning, vänligen kontakta vårt kundtjänstteam så snart som möjligt via telefon, livechatt eller e-post på support@apomeds.com.
  • Giltiga Returer:
    • Full Återbetalning för Giltiga Returer: Om du returnerar en beställning och den bedöms vara en giltig retur, kommer vi att utfärda en full återbetalning till den ursprungliga betalningsmetoden.
    • Återbetalningsprocess: Återbetalningen behandlas snabbt när vi har tagit emot och verifierat de returnerade varorna.
  • Undantag från Returpolicy:
    • Mediciner för Viktminskning: Observera att mediciner för viktminskning, såsom Wegovy eller Saxenda, är undantagna från returpolicyn på grund av behovet av oavbruten kylkedjeförvaring. Dessa artiklar kan inte returneras för återbetalning.
  • Återbetalningstidslinje:
    • Tid för Reflektion i Kontot: Tiden det tar för återbetalningen att synas på ditt konto kan variera beroende på använd betalningsmetod. Vanligtvis behandlas återbetalningar inom 1 till 5 arbetsdagar.
  • Kundsupport:
    • Assistans med Återbetalningar och Avbokningar: Om du har några frågor gällande återbetalningsprocessen, avbokning av beställning eller status för din återbetalning, vänligen kontakta vårt kundtjänstteam för hjälp.

På Apomeds är vi engagerade i att tillhandahålla en transparent och kundvänlig process för återbetalning och avbokning. Din tillfredsställelse med våra tjänster är vår högsta prioritet.