Returpolicy hos Apomeds

Ändrad den Wed, 27 Dec 2023 vid 12:48 PM

På Apomeds erbjuder vi en kundvänlig returpolicy med följande riktlinjer:

• Returfönster: Du har en 14-dagars period från mottagningsdatumet för att returnera din beställning.
  • Skick på Returnerade Artiklar: För att en retur ska accepteras måste paketet vara oöppnat och oanvänt, och det måste vara i sin ursprungliga förpackning och försegling. Detta säkerställer säkerheten och integriteten hos våra produkter.
  • Undantag: Vissa produkter, särskilt mediciner som Wegovy eller Saxenda som kräver oavbruten kylkedjelagring, är undantagna från returer på grund av säkerhetsbekymmer.
  • Initiera en Retur: Om du önskar returnera en artikel, vänligen kontakta vår kundtjänst på support@apomeds.com för vägledning och stöd i returprocessen.

Vi förstår vikten av flexibilitet för våra kunder och strävar efter att göra vår returprocess så bekväm och enkel som möjligt. Om du har några frågor eller behöver hjälp, är vårt kundtjänstteam redo att assistera dig.