Att Returnera Använda Produkter hos Apomeds

Ändrad den Wed, 27 Dec 2023 vid 12:59 PM

På Apomeds är säkerheten och hygienen för våra produkter av yttersta vikt. Här är våra riktlinjer gällande retur av använda produkter:

• Inga Returer av Använda Produkter: Medicinska produkter som har använts kan inte returneras. Denna policy är till för att upprätthålla den högsta standarden av hygien och säkerhet för alla våra kunder.
  • Retur av Oöppnade Produkter: Du kan returnera oöppnade och oanvända produkter inom 14 dagar efter mottagandet, förutsatt att de är i sin ursprungliga förpackning och försegling. Detta gör att vi kan säkerställa att produkterna förblir säkra för användning av andra.
  • Hur Man Initierar en Retur: Om du har en oöppnad produkt som du önskar returnera, vänligen kontakta vårt kundtjänstteam på support@apomeds.com för instruktioner om hur du fortsätter med returprocessen.

Vi uppmuntrar våra kunder att noggrant överväga sina behov innan de gör ett köp för att undvika behovet av returer. Vi förstår dock att omständigheter kan förändras och är här för att hjälpa dig med eventuella förfrågningar om retur.