Hur kan jag avregistrera mig från nyhetsbrevet?

Ändrad den Fri, 29 Dec 2023 vid 09:46 AM

Vi förstår att preferenser gällande e-postkommunikation kan förändras. Om du bestämmer dig för att du inte längre önskar ta emot våra nyhetsbrevs-e-postmeddelanden är avanmälningsprocessen enkel:

1. Hitta Avanmälningsalternativet: Öppna det senaste nyhetsbrevs-e-postmeddelandet du fick från Apomeds.
  2. Avanmälningslänk: Scrolla till slutet av e-postmeddelandet, där du kommer att hitta en "Avanmäl / Unsubscribe"-knapp eller länk.
  3. Bekräfta Avanmälan: Klicka på denna knapp eller länk och följ eventuella ytterligare instruktioner om nödvändigt för att bekräfta din avanmälan.
  4. Omedelbar Effekt: När du har avanmält dig kommer du inte längre att ta emot nyhetsbrevs-e-postmeddelanden från oss. Denna förändring bör träda i kraft omedelbart.

Om du har problem med att avanmäla dig eller om du ändrar dig i framtiden och önskar ta emot våra nyhetsbrev igen, kan du alltid kontakta vår kundtjänst för hjälp eller återanmäla dig via vår webbplats.

På Apomeds respekterar vi dina val när det gäller kommunikationspreferenser och är engagerade i att göra processen för att hantera dina e-postpreferenser så användarvänlig som möjligt.