Hur kan jag ändra min e-postadress?

Ändrad den Fri, 29 Dec 2023 vid 09:53 AM

Det är viktigt att hålla dina kontaktuppgifter uppdaterade för en sömlös kommunikation. Om du behöver ändra e-postadressen som är kopplad till ditt Apomeds-konto, här är vad du bör göra:

1. Kontakta kundtjänst: Det mest effektiva sättet att uppdatera din e-postadress är att kontakta vårt kundtjänstteam. Du kan kontakta oss via telefon, livechatt eller genom att skicka ett e-postmeddelande till support@apomeds.com.
  2. Ange nödvändiga detaljer: När du kontaktar oss, vänligen ange din nuvarande e-postadress och den nya e-postadressen du vill använda. Detta hjälper oss att snabbt uppdatera ditt konto.
  3. Bekräftelse av uppdatering: Efter att din e-postadress har uppdaterats kommer vi att bekräfta ändringen med dig. Detta säkerställer att all framtida kommunikation skickas till din nya e-postadress.
  4. Ytterligare assistans: Om du har några frågor eller behöver ytterligare hjälp med att uppdatera din e-postadress eller andra kontodetaljer är vårt kundtjänstteam här för att hjälpa till.

På Apomeds strävar vi efter att göra hanteringen av dina kontouppgifter så enkel och bekväm som möjligt för dig.