Hur kan jag radera min data?

Ändrad den Sun, 21 Aug 2022 vid 02:54 PM

Att ta bort ditt konto innebär att du förlorar möjligheten att logga in och se dina tidigare beställningar. Det är irreversibelt, varför vi rekommenderar att du avregistrerar dig från våra e-postmeddelanden om du helt enkelt inte längre vill höra från oss. Om du fortfarande föredrar att ta bort ditt konto skickar du bara din begäran till vårt supportteam [email protected] så kommer vi att ta bort det åt dig.

Var artikeln till hjälp?

Toppen!

Tack för din feedback

Vi beklagar att det inte var till hjälp

Tack för din feedback

Berätta för oss hur vi kan förbättra den här artikeln!

Välj minst en av orsakerna

Feddback skickat

Vi uppskattar din feedback och strävar efter att uppdatera artikeln