Begäran om Radering av Data och Avlägsnande av Konto hos Apomeds

Ändrad den Fri, 29 Dec 2023 vid 11:15 AM

Om du bestämmer dig för att radera dina data och ta bort ditt konto från Apomeds, här är de viktigaste punkterna att överväga:

• Effekten av Kontoradering: Att radera ditt konto är en permanent åtgärd. När det är raderat kommer du att förlora möjligheten att logga in och se dina tidigare beställningar. Denna åtgärd kan inte ångras, så det är viktigt att vara säker på ditt beslut.
  • Alternativ till Radering – Avregistrering från E-post: Om ditt mål är att sluta ta emot kommunikation från oss föreslår vi att du avregistrerar dig från våra e-postmeddelanden istället för att radera ditt konto. Avregistrering kommer att ta bort dig från vår e-postlista samtidigt som ditt konto och orderhistorik bevaras.
  • Förfarande för Kontoradering: För att fortsätta med kontoradering, vänligen kontakta vårt supportteam. Du kan skicka din begäran via e-post till support@apomeds.com, och vårt team kommer att assistera dig med raderingsprocessen.
  • Integritet och Datasäkerhet: Vi respekterar ditt beslut gällande dina personliga data och är engagerade i att hantera din begäran i enlighet med dataskyddsförordningar.

Om du har några frågor om processen för dataradering eller behöver ytterligare hjälp, tveka inte att kontakta vår kundtjänst.