Hur kan jag få ett engångslösenord?

Ändrad den Fri, 29 Dec 2023 vid 10:19 AM

Ett engångslösenord (OTP) är ett säkert sätt att logga in på ditt Apomeds-konto. Så här kan du ta emot och använda en OTP:

1. Starta Processen: Gå till Apomeds startsida och klicka på "logga in"-knappen.
  2. Ange Din Registrerade E-postadress: Skriv in den e-postadress som du använde för att registrera dig på Apomeds.
  3. Ta emot Din OTP: När du har angett din e-post kommer en OTP att skickas till den adressen. Detta lösenord är avsett för engångsbruk för att säkerställa en säker tillgång till ditt konto.
  4. Giltighetstiden för OTP: OTP:n är giltig endast i 10 minuter från utfärdandet. Den måste användas inom denna tidsram för att logga in på ditt konto.
  5. Begär en Ny OTP: Om den första OTP:n löper ut innan du använder den, kan du begära en ny genom att upprepa inloggningsprocessen. Varje OTP som genereras kommer också att ha en giltighetstid på 10 minuter.
  6. Kontrollera Din E-post Omgående: Se till att kontrollera din e-postinkorg, inklusive skräppostmappen, för OTP så snart som du har begärt den.

Om du stöter på problem med att ta emot eller använda din OTP, eller om du behöver hjälp med inloggningsprocessen, kontakta vår kundtjänst. Vi finns här för att hjälpa dig via telefon, livechatt eller e-post på support@apomeds.com.