Skydd av Dina Personuppgifter hos Apomeds

Ändrad den Fri, 29 Dec 2023 vid 11:26 AM

På Apomeds är sekretess och säkerhet för dina personuppgifter av största vikt. Så här ser vi till att dina data hålls konfidentiella:

• Begränsad Datahantering: Vi är engagerade i att endast bearbeta de personuppgifter som behövs för effektiv och effektiv användning av våra tjänster. Detta minimerar exponeringen av din information.
  • Sekretess och Konfidentialitet: Vi prioriterar skyddet av din sekretess och konfidentialitet. Våra policyer och metoder är utformade för att skydda alla våra kunders och användares data.
  • Tekniska och Organisatoriska Åtgärder: För att uppfylla dataskyddsförordningar har vi genomfört tekniska och organisatoriska åtgärder. Dessa åtgärder granskas och uppdateras regelbundet för att upprätthålla den högsta säkerhetsnivån.
  • Tillgång till Din Information: Endast behörig personal inom Apomeds har tillgång till dina personuppgifter, och denna tillgång styrs strikt av våra interna policyer och förfaranden.
  • Mer Information i Vår Sekretesspolicy: För en detaljerad förståelse av hur vi hanterar dina personuppgifter, vänligen hänvisa till vår Sekretesspolicy. Denna policy ger omfattande information om våra dataskyddspraktiker.

Vi förstår det förtroende du sätter i oss när du delar med dig av dina personuppgifter och är dedikerade till att bibehålla det förtroendet genom rigorösa dataskyddsåtgärder.