Levererar ni till DHL Packstations eller UPS Access Points?

Ändrad den Mon, 07 Nov 2022 vid 11:30 AM

Ja, vi levererar gärna din beställning direkt till en DHL Packstation eller en UPS Access Point.

Här är det viktigt att vara uppmärksam på de korrekta fraktvillkoren för respektive kurirfirma.

Under följande länk hittar du information om leverans till en DHL Packstation och hur du får ett postnummer.

DHL Paket internationell leverans äger rum i samarbete med Postnords tjänster.

Om du vill att UPS ska hantera dina försändelser kan du skapa ett kostnadsfritt UPS My Choice®-konto. På så sätt kan du till exempel omdirigera dina paket till en UPS Access Point.

Du kan också hantera dina DHL-försändelser på ett mycket smidigt sätt och till och med få dem omdirigerade till en Packstation eller en filial efter att de har skickats. Du kan registrera dig hos DHL här.