Varifrån skickas Apomeds mediciner och tabletter?

Ändrad den Thu, 14 Dec 2023 vid 01:47 PM

På Apomeds tar vi ursprunget och hanteringen av våra mediciner på allvar för att säkerställa både kvalitet och förtroende:

• Enskilt Apoteksplats: Alla mediciner, inklusive tabletter, skickas från vårt licensierade apotek i Nederländerna, oavsett din leveransadress. Detta inkluderar beställningar till Tyskland, Sverige, Danmark, Portugal och Schweiz.
  • Säkerställande av kvalitet och legitimitet: Vi förstår att ursprunget av mediciner är en stor oro för våra kunder. Genom att centralisera vår distribution säkerställer vi att alla mediciner är ansvarsfullt inköpta och följer europeiska hälsostandarder.
  • Engagemang för tillit och säkerhet: Vår prioritet är att tillhandahålla säkra, effektiva och legitima hälso- och sjukvårdsprodukter. Vi arbetar med transparens och följer strikt hälsovårdsbestämmelserna för att säkerställa att du får äkta och högkvalitativa mediciner.

För mer information om våra fraktprocesser eller om du har specifika frågor om ursprunget till våra mediciner, tveka inte att kontakta vår kundtjänst på support@apomeds.com.