Så Hanterar du din Upprepningstjänst: Avbryta, Pausa, Justera och mer

Ändrad den Tis, 27 aug. vid 2:52 E.M.

Introduktion

Vår Upprepningstjänst erbjuder dig flexibilitet och bekvämlighet med regelbundna leveranser av dina produkter. Oavsett om du vill pausa, avbryta eller justera leveransfrekvensen, kan du göra allt detta snabbt och enkelt på vår webbplats.

Steg-för-steg-guide för att hantera din Upprepningstjänst

Steg 1: Logga in på ditt konto

• Besök vår webbplats och klicka på knappen "Logga in" uppe till höger.
  • Logga in med din e-post och ditt lösenord eller använd Engångslösenord-alternativet för en snabb inloggning.

Steg 2: Navigera till "Mina Abonnemang"

• Efter inloggning klickar du på "Mina Abonnemang" i din profil.
  • Här ser du en översikt över alla dina aktiva Upprepningstjänster.

Steg 3: Hantera din Upprepningstjänst

I avsnittet "Mina Abonnemang" kan du hantera din Upprepningstjänst efter dina behov:

• Avsluta Upprepningstjänst: Avsluta din tjänst med bara några få klick om du inte längre vill ha automatiska leveranser.
  • Pausa Upprepningstjänst: Ta en paus och avbryt automatiska leveranser under en viss period.
  • Ändra Leveransintervall: Ändra leveransfrekvensen för din Upprepningstjänst mellan ett månadsintervall och ett tremånadersintervall. Du kan enkelt göra denna justering i ditt konto.

Alla dessa justeringar kan göras bekvämt och enkelt direkt i ditt konto.

Steg 4: Kundtjänst

Om du behöver hjälp med att hantera din Upprepningstjänst eller om du har ytterligare frågor, finns vi här för att hjälpa dig:

• E-post: Kontakta oss via e-post, så hjälper vårt team dig så snart som möjligt.
  • Telefon: Ring oss, och en kundtjänstmedarbetare hjälper dig med din fråga.
  • Livechatt: Använd vår livechatt på webbplatsen för att prata direkt med en av våra teammedlemmar.

Nyckelord och Fraser

• Hantera Upprepningstjänst
  • Avsluta Upprepningstjänst
  • Pausa Upprepningstjänst
  • Ändra Leveransintervall
  • Ändra Abonnemang
  • Avsluta Automatisk Leverans
  • Pausa Abonnemang
  • Logga in på Konto
  • Mina Abonnemang
  • Abonnemangsinställningar
  • Regelbunden Leverans
  • Flexibel Abonnemangshantering
  • Hantera Automatiska Beställningar