Kan jeg bestille et specifikt mærke?

Ændret den Thu, 30 Nov 2023 kl. 05:42 PM

Hos Apomeds forstår vi, at nogle kunder måske foretrækker bestemte mærker af generisk medicin. Selvom alle generiske produkter skal opfylde de samme standarder for farmakologisk kvalitet og effektivitet, respekterer vi dine individuelle præferencer.

1. Lagerbeholdning: Generelt afsender vi det mærke af medicin, der aktuelt er på lager. Dette sikrer en hurtig levering af din medicin.
  2. Anmodning om et specifikt mærke: Hvis du ønsker at købe et specifikt mærke, bedes du sende os en e-mail på support@apomeds.com, før du placerer din ordre. Vores apoteksteam vil tjekke tilgængeligheden af det ønskede mærke og opdatere dig i overensstemmelse hermed.

Vær opmærksom på, at alle mediciner, uanset mærke, har EU-markedsgodkendelse og sendes fra et godkendt apotek. Den aktive ingrediens forbliver den samme på tværs af forskellige mærker, hvilket sikrer, at du modtager medicin, der er sikker, effektiv og i overensstemmelse med EU-standarder.