Hvilke leveringsmuligheder er der hos Apomeds?

Ændret den Wed, 13 Dec 2023 kl. 05:39 PM

Hos Apomeds er vi glade for at kunne tilbyde en række leveringsmuligheder for at opfylde behovene hos vores kunder i forskellige lande:

• Standardlevering: Vores standardleveringsmulighed tilbydes via DHL Paket og er tilgængelig uden ekstra omkostninger. Leveringstiderne for standardlevering er som følger:
    • Tyskland: Op til 3 arbejdsdage
    • Portugal: 3-5 arbejdsdage
    • Danmark og Sverige: 3-4 arbejdsdage (via PostNord i samarbejde med DHL)
  • Expresslevering: For hurtigere levering tilbyder vi DHL Express som en premium service. Leveringstiderne for expresslevering er typisk 1-2 arbejdsdage i de lande, hvor denne service er tilgængelig. Bemærk venligst, at der er ekstra omkostninger forbundet med expresslevering.
  • Særligt bemærkning for Schweiz: For vores kunder i Schweiz tilbyder vi udelukkende DHL Express-levering uden ekstra omkostninger, med leveringstider på 1-2 arbejdsdage.
  • Levering til DHL Packstationer (Kun i Tyskland): Vi understøtter leveringer til DHL Packstationer inden for Tyskland. Sørg venligst for, at dit DHL-postnummer er aktivt og korrekt registreret. Inaktive eller forkerte postnumre kan føre til leveringsfejl og returnering af ordren til apoteket.
  • Postbokse: Vi kan ikke levere til postbokse, da vores kurer-tjenester kræver en fysisk adresse for en succesfuld levering.

Vælg venligst den leveringsmulighed, der bedst passer til dine behov under betalingsprocessen. For yderligere oplysninger eller support vedrørende leveringsmuligheder og -tider, bedes du kontakte vores kundeservice på support@apomeds.com.