Kan jeg kontakte apotekeren direkte?

Ændret den Thu, 30 Nov 2023 kl. 05:31 PM

Hos Apomeds er direkte kommunikation med vores apotekere ikke mulig, men vi sikrer, at alle dine farmaceutiske spørgsmål bliver behandlet professionelt og hurtigt. Her er, hvordan du kan komme i kontakt:

• Kontakt kundeservice: Send venligst dine spørgsmål eller bekymringer til vores kundeserviceteam på support@apomeds.com. Vores team er godt udstyret til at håndtere et bredt udvalg af forespørgsler og vil videresende eventuelle specifikke farmaceutiske spørgsmål til vores apotekere på dine vegne.
  • Arranger en konsultation: Hvis din forespørgsel kræver en detaljeret diskussion eller rådgivning fra en apoteker, kan vores kundeserviceteam arrangere en konsultation for dig med en af vores apotekere. Dette sikrer, at du modtager nøjagtige og personlige råd, samtidig med at de nødvendige professionelle protokoller overholdes.

Vores mål er at give dig omfattende støtte og pålidelige svar på dine spørgsmål relateret til sundhed og medicinering for at sikre din sikkerhed og velvære.