Varifrån skickas medicinen?

Ändrad den Thu, 30 Nov 2023 vid 04:24 PM

Alla våra beställningar, oavsett destination, skickas nu uteslutande från vårt eget apotek i Nederländerna, Apomeds NL B.V., beläget på James Cookstraat 49, 7825AX Emmen, Nederländerna. Detta säkerställer en konsekvent hög nivå av kvalitet och effektivitet i bearbetningen av dina beställningar. Vi är stolta över att kunna erbjuda snabba och pålitliga leveranstjänster till våra kunder i Tyskland, Sverige, Danmark, Portugal och Schweiz.