Vad händer om min e-receptförfrågan nekas av online-läkaren?

Ändrad den Tue, 12 Dec 2023 vid 01:47 AM

Vi förstår att det kan vara besvikelse om din förfrågan om e-recept via vår partner online-läkartjänst inte godkänns. Här är vad som händer i sådana fall:

1. Orderhantering: På Apomeds kan vi endast bearbeta din beställning med ett giltigt recept. Om våra partnerläkare bestämmer sig för att inte utfärda ett e-recept baserat på deras medicinska bedömning, kan vi inte uppfylla din beställning.
  2. Återbetalningspolicy: Om din e-receptförfrågan avslås, ser vi till att återbetalningsprocessen sker utan problem. Det belopp som du har betalat för din beställning kommer omedelbart att återbetalas till den betalningsmetod som du använde vid den ursprungliga transaktionen.

Vi prioriterar din hälsa och säkerhet, och våra partnerläkare fattar sina beslut baserat på grundliga medicinska utvärderingar. Denna process är en del av vårt åtagande att tillhandahålla säkra, ansvarsfulla och regelföljande hälsovårdstjänster.