Var kan jag ändra min leveransadress?

Ändrad den Sun, 21 Aug 2022 vid 01:41 PM

1. Om beställningen ännu inte har skickats och du vill ändra leveransadressen för en befintlig beställning, skicka ett e-postmeddelande till oss på [email protected]

2. Om beställningen redan har skickats kan du ändra din leveransadress via UPS/DHL:s webbplats eller genom att följa instruktionerna i e-postmeddelandet du fick från dem.

3. Du kan också ändra leveransadressen i varje ny beställning som du gör.

4. Du kan ändra leveransadressen på ditt konto. Klicka bara på "uppdatera leveransinformation" så skickas endast dina framtida beställningar till den nya adressen.