Så ändrar du din leveransadress för Apomeds beställningar:

Ändrad den Thu, 14 Dec 2023 vid 01:16 PM

Så här kan du uppdatera din leveransadress för en beställning hos Apomeds:

• Före frakt:
    • Om din beställning ännu inte har skickats och du behöver ändra adressen, vänligen kontakta oss omedelbart på support@apomeds.com med dina beställningsuppgifter och den nya adressen.
  • Efter frakt (Standard DHL-leveranser):
    • När din beställning har skickats kommer Apomeds att ge dig en spårningslänk. För standard DHL-sändningar kan du använda denna länk för att omdirigera ditt paket till en annan adress, en lokal DHL-filial eller en DHL Packstation i Tyskland.
  • DHL Express-leveranser:
  • För nya beställningar:
    • Du kan ändra din leveransadress varje gång du gör en ny beställning genom att ange den önskade adressen under kassaprocessen.
  • Uppdatera framtida leveransadresser på ditt konto:
    • För att ändra leveransadressen för framtida beställningar, logga in på ditt konto på Apomeds webbplats och klicka på "uppdatera leveransinformation". Detta säkerställer att alla efterföljande beställningar skickas till den uppdaterade adressen.

Observera att en uppdatering av din adress på ditt konto inte kommer att ändra leveransadressen för beställningar som redan har lagts och behandlats.

För ytterligare hjälp eller specifika frågor om att ändra din leveransadress, vänligen kontakta vår kundtjänst.