Hur loggar jag in på Apomeds?

Ändrad den Wed, 06 Mar 2024 vid 05:41 PM

För att få tillgång till ditt Apomeds-konto kan du välja en av följande två säkra metoder:

Alternativ 1: Snabb inloggning med engångslösenord (OTP)

1. Besök Apomeds hemsida och klicka på 'Logga in'.
  2. Ange din registrerade e-postadress och klicka på "FORTSÄTT".
  3. Kontrollera din e-postinkorg (inklusive skräppostmappen) för engångslösenordet (OTP).
  4. Ange det OTP du har fått via e-post så snabbt som möjligt eftersom det endast är giltigt i 10 minuter.

Alternativ 2: Inloggning med e-post och lösenord

1. Klicka på 'Logga in' på Apomeds hemsida.
  2. Välj "Logga in med lösenord" längst ned på inloggningssidan.
  3. Ange din e-postadress och ditt lösenord och bekräfta genom att klicka på "LOGGA IN OCH FORTSÄTT".

Ytterligare hjälp:

Om du har glömt ditt lösenord, använd alternativet "Glömt ditt lösenord?" för att återställa det.

För frågor eller problem med inloggningen, vänligen kontakta vår kundtjänst på support@apomeds.com, eller välj livechatt eller telefonstöd.